Eigen parfum maken

Wat is er eigenlijk leuker dan je eigen parfum maken? Niets toch? Al zou zelf make up maken wellicht nog in de buurt komen. Mooi nieuws is wel dat we je beide kunnen bieden. En dat voor elke gelegenheid en tijdens zowel kleine als grote evenementen.

Wij weten wat betreft eigen parfum maken veel van geuren.

Vanuit onze professie kwamen we al snel in aanraking met geuren en kleuren. Op een bepaald moment hebben we besloten om onze opgedane kennis te gaan delen in de vorm van creatieve thuis workshops. Dat betekent dat we je kunnen helpen bij eigen parfum maken en zelf make-up maken. Dat kunnen we doen door onder meer het aanbieden van thuis workshop pakketten voor, -kinderfeestjes, -tienerfeesten of volwassen activiteiten . Onze creatieve thuis workshop pakketten zijn geschikt voor kleine en grote festijnen. 

Hele grote groepen bv. scholen, kunnen het best contact leggen via e-mail of whatsapp

Je kiest voor ons als je graag met professionele ingrediënten wil werken.

In al onze creatieve thuis workshop pakketten zit jaren lange ervaring in verwerkt, de professionele geurstoffen voldoen aan de strenge wettelijke eisen. Onze creatieve thuis workshop pakketten zijn inmiddels al jaren lang in de omloop en zodanig aangepast dat het heel makkelijk is om thuis zelf uw eigen parfum te maken. 

Eigen parfum maken

We hebben thuis workshop pakketten, zelf je eigen parfum maken, voor kinderen, tieners en volwassenen

We hebben thuis workshop pakketten zelf parfum maken voor zowel een klein als een groot budget. Wil je een thuis feest organiseren voor, kinderen, tieners of voor volwassenen? Alle thuis pakketten zijn met professionele ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor thuis gebruik. Een eigen parfum maken was nog nooit zo eenvoudig, het verpakkings materiaal is zo goed gekozen dat je bijvoorbeeld geen pipetten meer nodig heb. Al onze jarenlange ervaring zit in de pakketten verwerkt. Zo hebben wij door onze ervaring bijvoorbeeld de geurstoffen om je eigen parfum te maken kunnen onderverdelen in groepen; voor kinderen tussen de 5 en 13 jaar, tieners en volwassenen. Je eigen parfum maken is echt super leuk.

We hebben al duizenden feestjes mogen organiseren

Ondertussen hebben we al duizenden feestjes – groot en klein- mogen organiseren. Het resultaat was altijd blije kinderen en blije moeders die zelf vaak ook genieten van eigen parfum maken. Want geurtjes en kleurtjes blijven altijd populair en geliefd. Hoe jong of oud je dan ook bent. Kies daarom voor een thuis pakket parfum maken als activiteit voor een feestje. Succes verzekerd, dat durven we ondertussen wel te zeggen.

Geef een reactie