Zelf make-up maken

Ondertussen mag iedereen me zeker wel een specialist in zelf make-up maken noemen. Dat het zover is gekomen, heeft alles te maken met onze achtergrond, en specifiek het werk als aromatherapeut en het maken van geneeskrachtige producten voor huidproblemen. Tijdens deze werkzaamheden kwam geurbeleving steeds meer centraal te staan. Op een bepaald moment hebben we besloten zelf make-up te maken.

Zelf make-up maken is gewoon ontzettend leuk

We delen als specialist in zelf make-up maken graag onze kennis. Dat doen we onder meer door het aanbieden van workshops. Wij weten overigens heel veel meer dan alleen alles over geuren. Zo kunnen wij jou ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld het zelf maken van crèmes, body lotions met een geneeskrachtige werking. We hebben in het verleden vaak met kleurstoffen geëxperimenteerd. Voor ons wat dat een ontspannende aangelegenheid en bleken de creaties een lust voor het oog. Al snel werd voor ons duidelijk dat we alle opgedane kennis graag met iedereen wilden gaan delen.

Leuk kinderfeest en meteen ook een leuke verjaardagscadeau

Tegenwoordig ben je ook voor een kinderfeest in Roosendaal prima bij ons terecht. Je bent dan verzekerd van en een leuk kinderfeestje en een heel erg leuk verjaardagscadeau. Mocht je nou zelf graag willen experimenteren met geuren? In dat kader bieden we ook leuke cadeaupakketjes aan en bovendien kunnen wij in dat kader ook een complete thuis workshop organiseren met als titel ‘Zelf parfum maken’. Met deze complete workshop kun je echt een heel erg leuk kinderfeest organiseren. We bieden je ook nog eens een aantal keuzes. Zo kun je kiezen voor onze low budget thuis pakketten maar net zo goed voor de meer luxe thuis pakketten. We bieden deze workshops onder de titels ‘Hartjes’ en ‘Vlinder’.

Zelf make-up maken

Ook zelf parfum maken is heel erg leuk

Zelf make-up maken is net als zelf parfum maken erg leuk. En dat voor een zeer brede doelgroep. De workshops en feestjes zijn allemaal met erg veel zorg samengesteld en dat onze feestjes aanslaan blijkt onder meer wel uit het feit dat we ook al te gast zijn geweest op de Tinadag XL. De workshops zijn zeer professioneel en we kunnen ze in zowel kleine als grote vorm aanbieden. En zo kunnen we je op het gebied van zelf make-up maken zeer goed van dienst zijn. En we garanderen dat je daar nooit spijt van krijgt.