Kinderfeest in o.a. Roosendaal

Wat moet je nu weer bedenken als er thuis een kinderfeest in o.a. Roosendaal op de agenda staat? Het valt bepaald niet altijd mee om weer iets leuks voor jouw kind te organiseren. Wij kunnen je daarbij helpen. Kies je voor onze creatieve thuisworkshop pakketten, bijvoorbeeld zelf make-up maken en eigen parfum maken, dan organiseer je thuis altijd een kinderfeest dat de moeite waard is. Alle kinderen zullen trots en voldaan huiswaards gaan.

Wij hebben veel kennis van geuren en kleuren

Een kinderfeest thuis in o.a. Roosendaal is pas echt compleet als je gebruik hebt gemaakt van onze diensten. Vanuit onze professie weten we namelijk veel van geuren en kleuren.  Het leuke is dat je thuis dan een kinderfeest organiseert met een activiteit die echt grandioos is en levert direct een leuk verjaardagscadeau op.

Kinderfeestjes thuis organiseren in Roosendaal zoals onze creatieve thuisworkshop zelf parfum maken is een schot in de roos.

Wilt u thuis een kinderfeest organiseren in o.a. Roosendaal? 

Onze professionele creatieve thuisworkshop pakketten voor feestjes thuis zijn altijd een groot succes en zijn met veel kennis samengesteld. Vele jaren ervaring zit er in verwerkt. Voor enorm veel  grote en kleine evenementen hebben wij gewerkt, jaren lang gegevens verzameld op o.a. Tinadag XL, welke allemaal in onze thuisworkshop pakketten zijn verwerkt. 

Viert u het feest thuis in Roosendaal of waar dan ook in Nederland of België,  onze thuisworkshop pakketten worden met grote zorg samen gesteld en verstuurd. Tevens kunnen de pakketten samen gesteld worden voor hele grote groepen, bijvoorbeeld voor scholen. Hiervoor kunt u beter even contact leggen via e-mail of whatsapp.

Kinderfeest zelf parfum maken 2015

Super de luxe thuisworkshop pakketjes parfum maken voor kinderfeestjes van 5 tot 9 a 10 jarige vind u hier.

Voor tieners en volwassenen hebben wij een special thuisworkshop pakket samen gesteld bekijk deze hier.

En hieronder kun je wat filmpjes bekijken. 

In de vele voorliggende jaren van mijn leven heb ik als parfumeuse veel ervaring opgedaan tijdens;

Het leuke van dit werk

Het leuke van dit werk is, de blijde en nieuwsgierige gezichten, want hoe maak je zelf een professioneel parfum of prachtige lipstick en niet alleen bij kinderen maar ook bij tieners en volwassenen hebben wij dit mogen ervaren. Iedereen ging zeer tevreden en voldaan huiswaards. 

Met grote regelmaat ontvangen wij zeer positieve e-mails over de ervaring van de thuis feesten waarbij men een creatieve thuis workshop pakket van Rosalia Cosmetica als activiteit hadden gekocht. Tegenwoordig weten ook grote groepen, zoals scholen (bv. 350 pers.) ons te vinden, hiervoor stellen wij speciale pakketten samen.

Of je nu een feest in Roosendaal organiseer of waar dan ook in Nederland, de pakketten worden overal naar toe gestuurd in Nederland en België. Duizenden klanten gingen u voor. 

Geef een reactie