Over mij

Creatieve workshops thuis voor thuisfeestjes, hoe dat ontstaan is. 

Josephina Oostvogels – moeder en oma. Heeft vele jaren als aromatherapeute gewerkt (met specialisme, het maken van geneeskrachtige producten voor huidproblemen) . Tijdens mijn carrière, kwamen geurbelevingen steeds meer centraal te staan. Toen het moment aanbrak waarop zakelijke klanten mij als hun parfumeuse wilden hebben, kwam ik op een tweesprong aan. De keuze om als parfumeuse verder te gaan, heeft mij gebracht tot o.a. het delen van mijn kennis in de vorm van workshops. Mijn kennis omvat meer dan alleen geuren en therapeutische etherische oliën bv. het maken van crèmes, body lotions met geneeskrachtige werking. Kleurstoffen kwamen ook op mijn pad, hiermee ging ik vaak experimenteren. Al snel maakte ik mijn eigen decoratieve cosmetica, wat gaf dat een enorme ontspanning, een lust voor het oog om al die kleurtjes te zien en te ontdekken hoe groot het verschil in kleur kan zijn met minimale aanpassingen in hoeveelheden. Fantastisch was dat, al deze kennis wil ik graag delen.

In de vorm van creatieve thuisworkshop pakketten, deel ik mijn kennis. Veel ervaring zit verwerkt in deze pakketten voor thuis gebruik. Inmiddels hebben er al duizenden klanten gebruik gemaakt van onze thuisworkshop pakketten en dat vooral voor thuisfeesten zoals: kinderfeestjes, tienerfeestjes, meiden dagen, vriendinnen dag, moeder dochter dag, zussen dag, familie feesten. Zelfs bedrijven en scholen vinden tegenwoordig ons adres, dit gaat dan over hele grote groepen, ook hier is het een enorm succes. 

Creatieve workshops thuis voor thuisfeestjes, probeer onze pakketten eens, u zult zien dat het een super leuke onderlinge samenwerking wordt.

Iedereen die Nederlands kan lezen kan met onze uitgekiende receptboekjes elke thuisworkshop welke wij hier aanbieden doen.

Op onze pagina leuk om te weten kun je allerlei tips lezen welke aansluiten bij onze receptboekjes.

Met de moderne techniek van tv, pc of laptop kun je met de pagina “leuk om te weten” een leuke toevoeging aan je feest geven.

Geef een reactie